Mire jó az Aminas Vitalkost?

Az Aminas Vitalkost termékek nem gyógyszerek és nem is étrend-kiegészítők, leginkább a szuperélelmiszer kategóriába sorolhatók. Egyszerű ételek, melyek különlegesen szárított és őrölt technológiával készülnek. Ha éhgyomorra fogyasztjuk, a szervezet saját szintézise magától normalizálja a szerotonin szintünket. Minden szakértő tudja, hogy a mai problémákkal teli, stresszes világban könnyen előfordulhat, hogy csökken a szerotonin szintünk.

 

Az Aminas Vitalkost termékeknek számos pozitív élettani hatása van azáltal, hogy a szerotonin csúcsgyógyszer termelődését fokozza a szervezetben

Depresszió ellen

Az Aminas Vitalkost porok depresszió ellenes hatása elsősorban a szerotnonin hormon termelődésének fokozásában rejlik, de fontos az a hatás is, amit a tápanyag (vitamin, növényi fehérje, nyomelem, ásványi anyag) ellátás terén biztosít a szervezetnek. A depressziós embereknél szinte kivétel nélkül alacsony a hasznos tápanyagokszintje a szervezetben, így az Aminas készítmények ezek pótlásához is hozzájárulnak.

Fogyókúra, Diéta

A fogyókúrát az Aminas Vitalkost porok elsősorban az éhségérzet csökkentésével, a cukrok, az édességek és más szénhidrátok utáni vágy akár teljes megszüntetésével érik el. A reggelenteéhgyomorra elfogyasztott Aminas Vitalkost, 3-4 órára képes teljesen ellátni a szervezetet a szükséges tápanyagokkal és a jó minőségű szénhidrátokkal.

További információkért és a termékekért keresse fel a doktor urat telefonon, emailen, vagy személyesen.

Változókor

A klimax előtti időszakban szinte minden hölgynél előfordul, hogy a nők bizonyos ételek után sóvárognak. Ezért elsősorban a hormonháztartás a felelős. Az ösztrogén csökkenésével azonban aszerotonin-szint is csökken, aminek a hangulatváltozás az eredménye. A szervezet megpróbálja emelni a hormon szintjét úgy, hogy az egyes ételek iránti vágyat növeli. 

Az Aminas Vitalkost készítmények rendszers fogyasztásával, szinten tarthatjuk ebben a korban a csökkenő szerotonin szintet, ezzel megelőzhető a súlygyarapodás és az esztelen táplálkozás.

Jobb alvás

Legtöbbünk azt gondolja, hogy az alvás mennyisége a legfontosabb és ezt helyezi előtérbe. Sokan szenvednek álmatlanságtól, amelynek a napközbeni álmosság a legszembetűnőbb tünete. Szintén ezen tünetegyütteshez sorolják az éjszakai lábrángatózást, a fogcsikorgatást, a nehéz esti elalvást is.

A szerotonin hormon ismeretes, mint a nyugodtságot és jobb alvást biztosító idegrendszerbeli anyag. Az este, lefekvés előtt bő vízzel elfogyasztott Aminas Vitalkost egyértelműen hozzájárul tapasztalati alapon a kiegynsúlyozott pihenéshez és a nyugodt alváshoz

Stressz csökkentés

A stressz egy rendkívül összetett probléma és igen sok tényező járul hozzá a kialakulásához. Sajnos az is biztos, hogy a stressz hátrányosan befolyásolja például az alvás minőségét is.

 

A stressz bizonyítottan szerotonin csökkenést okoz a szervezetben, melynek következtében megjelennek a különböző idegrendszeri problémák, mint a depresszió, a koncentráció hiány, az álmosság. Az Aminas Vitalkost fokozottan ajánlottrendszeresen stressznek kitett emberek számára.